Faizsiz nakit arayışında olanlara son teklif! 15 bin TL faizsiz nakit avansa ek 100 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek!

Akbank faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Faizsiz nakit arayışında olanlar acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için duyurulan bu fırsat kısa süreliğine devam edecek. İşte detaylar…

Akbank başlattığı yeni kampanyası ile zor durumda olan, kredi kartı limiti dolan, kredi ödemelerini geciktiren vatandaşlar için önemli bir kampanya başlattı. Tüm borçları tek bir çatı altında toplamak isteyenler Akbank'ın sunduğu faizsiz ihtiyaç kredisi teklifinden yararlanabilir.

YÜKSEK LİMİTLİ TEKLİF GELDİ!

Akbank kredi teklifine ek olarak herhangi bir masraf ödemeden nakit avans fırsatından yararlanmayı da sağlıyor. Finansal yükü altında ezilenler, ay sonunu zor getirenler için kaçırılmayacak bu fırsat Akbank tarafından yenilenerek müşterilere duyuruldu. Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan başvurular kabul ediliyor. Yüksek limitli nakit arayışında olanlar için benzersiz ve kaçırılmayacak bir fırsat Akbank öncülüğünde gerçekleşiyor.

15 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ALINIR?

Akbank mobil uygulaması üzerinden “Müşteri Ol” butonuna tıklayarak dakikalar içerisinde yeni hesap oluşturulabilir. Yeni müşteri hesabı kullanıcıları ile müşteri hizmetleri hattı ile de iletişime geçerek süreci kolayca tamamlayabilir. Müşteri olma adımını tamamlayanlar uygulama üzerinden faizsiz kredi teklifini de değerlendirebilir.

15 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS GERİ ÖDEMESİ NASIL OLACAK?

Uygulama üzerinden ya da müşteri hizmetleri hattı aranarak ilk müşteriye özel mobil 15.000 TL faizsiz kredi kullanımı anında hesaba yatıyor. Bunun için kredi kartı başvurusu yapmak yeterli oluyor. Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı ile 6 ay boyunca aylık taksitlerle geri ödenebiliyor. Kampanya dönemi boyunca Akbanklılar sadece bir kez bu kampanyadan yararlanabiliyor.

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİNE BAŞVUR!

Akbank'ın sunduğu faizsiz teklifin yanı sıra kredi kampanyaları ile de göz dolduruyor. 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı Akbank tarafından müşterisine sunuluyor. 50.000 TL olan kredi limitini 100.000 TL'ye çıkaran Akbank 36 ay vade fırsatı ile bu ihtiyacı karşılıyor. Akbank'ın yeni müşterilerine özel sunduğu Faizsiz Taksitli Nakit Avans teklifinin yanı sıra limiti yükseltilmiş ihtiyaç kredisi teklifi de değerlendirilebilir.

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber