Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in oğlu Karan 3 yaşına bastı! İşte gösterişli partiden ilk kareler...

Birlikte rol aldıkları 'Çalıkuşu' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve 2017 yılında evlenen oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in oğulları Karan Özçivit 3. yaşını kutladı. Karan için Ferrari konseptli bir parti organize eden Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, gösterişli doğum günü kutlamasından kareleri sosyal medyadan paylaştı. Fahriye Evcen'in oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit ile yaptığı paylaşımları 1 milyonun üzerinde beğeni aldı.

Rol aldıkları 'Çalıkuşu' dizisinde tanışıp arkadaş olan ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Fahriye Evcen (35) ile Burak Özçivit (37) 2017 yılında birlikteliklerini nikahla taçlandırmışlardı. Ünlü oyuncular evliliklerinin 2. yılında ise oğulları Karan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!