Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır?

Facebook Hikayeler özelliği, tıpkı Instagram ve Snapchat’te olduğu gibi yüklediğiniz video ve fotoğrafların 24 saatte kaybolduğu bir özellik. Facebook hikayenizde sık sık gönderi paylaşıyorsanız, bunların bir kopyasının kaydedildiğini de bilmeniz gerekiyor. Peki Facebook Hikaye arşivi nasıl kapatılır? İşte cevabı...

Fotoğraf ve videolarınızın 24 saat sonra kaybolacağını düşünerek paylaştığınız içerikler, Hikaye Arşivin bölümünde kopya olarak saklanıyor. Facebook Fotoğraf ve videolarınızı saklamak istemiyorsanız, bu özelliği kapatarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

FACEBOOK HİKAYE ARŞİVİ NASIL KAPATILIR?

Facebook uygulamasını açtıktan sonra ekranın üstünde hikayeler bölümünü görebilirsiniz. Hikayeler bölümünün sağ üst bölümünde Arşivin butonuna tıkladığınızda, daha önce paylaştığınız içerikleri görebiliyorsunuz.


Hikaye Arşivin bölümüne girdiğinizde ekranın sağ üst bölümündeki dişli çark simgesine tıklayarak Ayarlar bölümünü açıyoruz.


Bu bölümde Arşive Kaydet seçeneğini kapalı konuma getirdiğinizde artık hikayelerinizin bir kopyası saklanmayacaktır.

Dortmund Paris'i fethetti, Wembley'de finaldeyim dedi! Saha kenarında zor tuttular! Emre Belözoğlu çılgına döndü Yahudi yerleşimciler Erez Sınır Kapısı’nda yardım konvoyuna saldırı
Sonraki Haber