Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları kim?

6 Ocak Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan, Demet Akbağ ve Özge Borak gibi ünlü oyuncuların bulunduğu Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir, Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları kimdir gibi bilgilerini sizler için hazırladık.

6 Ocak Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Eyvah Eyvah 3 filmi Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın başrollerinde olduğu kahkahaya doyamayacağınız bir komedi filmidir. 2013 yapımıdır. Bu filmi ilk defa izleyecek olanlar için Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları ve kadrosu gibi bilgileri hazırladık. İşte detaylar... 

EYVAH EYVAH 3 FİLMİ KONUSU

Geyiklili klarnetçi Hüseyin Badem hayali ve büyük aşkı olan Müjgan'la evlenerek istediğine kavuşmuştur. Klarnetçi Hüseyin Badem için hayat zorlaştığı için ailesine bakabilmek için pavyonlarda klarnet çalmaya başlamıştır. Klarnetçi Hüseyin Badem'in ablası olan Firuzan hayatına İstanbul'da devam ettiriyordur.

Geçen günler ablası Firuzan'ı daha çok meşhur etmektedir. Firuzan klarnetçi Hüseyin Badem'i artık unutmuştur. Fakat kader onları tekrar buluşturacaktır. Macera ve komedinin bol olduğunu söyleyebiliriz.

EYVAH EYVAH 3 OYUNCULARI

Ata Demirer – Hüseyin Badem

Demet Akbağ – Firuzan

Özge Borak – Müjgan

Serra Yılmaz – Mercedes

Salih Kalyon – Halil

Tarık Ünlüoğlu – Edremit

Ayşe Nil Şamlıoğlu – Necla

Teoman Kumbaracıbaşı – İspanyol

Beyti Engin – Kasap

Cengiz Bozkurt

Şener Kökkaya

Tanju Tuncel

Meray Ülgen

Caner Alkaya

Şehsuvar Aktaş

Hazım Körmükçü

Hande Dane

Elif Erdoğan

Özkan Çınarlı

Murat Serezli

Kahraman Sivri

Selahattin Taşdöğen

Yeşim Ceren Bozoğlu

Naci Taşdöğen

1 Mayıs İşçi Bayramı önemi nedir? Neden kutlanır? AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt!
Sonraki Haber