EYT'liler dikkat! Eğer hizmet dökümünüzde Ş, K, S harfleri varsa emekliliğiniz tehlikede

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yani EYT’liler son dakika gelişmelerini yakından takip ederken Bakan Bilgin’in son açıklaması dikkat çekti. Aralık ayını işaret eden Bilgin, EYT düzenlemesinin en geç Ocak ayına doğru Meclis’e geleceğini ve EYT’lilerin mutlaka hizmet dökümüne bakması gerekliliğinin altını çizdi.

EYT’liler için kritik açıklama Bakan Bilgin’den geldi. 23 yıldır haklarının iade edilmesini bekleyen vatandaşlar için heyecanlı bekleyiş devam ederken Aralık ayı işaret edildi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusu için milyonlar tüm dikkatlerini buraya çevirirken bazı konuların üzerinde hassaslıkla durulması istendi. Tek bir harfin bile emekliliği tehlikeye atabileceğinden söz edildi.

Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut!