EYT düzenlemesinde kritik gün! Mustafa Elitaş duyurdu: EYT nasıl ve ne zaman yasalaşacak?

EYT düzenlemesinde son viraja girildi. Normal şartlarda 7 Şubat'ta Meclis'te görüşülmesi gereken EYT düzenlemesi, deprem felaketi nedeniyle ertelenmişti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, tüm partilerin destek vermesi durumunda EYT'nin yasalaşma tarihini açıkladı. İşte detaylar...

11 ili etkileyen depremlerin ardından çalışmalarına ara veren Meclis, aralarında EYT düzenlemesinin de bulunduğu önemli konuları ele alacağı yoğun bir haftaya girdi.

Haftalık çalışmasına 28 Şubat Salı günü başlayacak Genel Kurulda, EYT düzenlemesini içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!