Eylem Tok ve oğlu firarda! Baba Bülent Cihantimur'un ilk ifadesi ortaya çıktı: Oğlum Türkiye'ye gelip hesap vermeli!

Eyüpsultan’daki ölümlü kazayla ilgili oğlu ve eski eşi Eylem Tok ABD'ye kaçan ünlü doktor Bülent Cihantimur, 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi. Baba Cihantimur ifadesinde eski eşinin haber vermeden oğlunu götürdüğünü belirterek "Kazazede aile için elimden gelen ne varsa ömrümün sonuna kadar yapacağım. Oğlumun da Türkiye'ye gelmesi ve Türk hukuku önünde hesap vermesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'de yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin karıştığı trafik kazasında 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ve anne oğulun ABD'ye kaçmasına ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma çerçevesinde baba Bülent Cihantimur, 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi.

ADLİ KONTROL TALEBİ

Adliyede ifade veren baba Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı çıkış yasağına ek olarak imza yükümlülüğüne ilişkin adli kontrol talep edildi.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem