Evde Saç Rengini Açmanın Püf Noktası! İşte En kolay Yolu

-Oksijenli su ile saç açımı
Evde saç açmanın en bilindik yöntemlerinden biri olan oksijenli su işlemi birçok kişi tarafından yanlış bilindiği için saça zarar verebilir ve dökebilir. Oksijenli su formulünün doğru kullanımı, kullanılan oksijenli suyun miktarı kadar su eklenerek oksijenli su ile su karıştırılır ve saça uygulanır.

-Papatya suyu ile saç açımı
Kullanılan yöntemler arasında en doğal ve saça zarar vermeden kullanılan formüldür. Saç açımının yanı sıra birçok tedavi içinde kullanılan papatya suyu aynı zamanda kepek gidermek içinde birebirdir. bir bardak suya bir avuç papatya atılır ve 20 dakika kaynatılır. Ardından saçın açılması istenilen yerlerine sürülür. Daha sonra saç kuruyana kadar güneşte beklenir ve ardından durulanır.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!