Evde cilt toniği nasıl yapılır? Cilt toniğine para vermeye son!

Cilt bakımı yapmak, hem cilt sağlı hem de kişisel özgüven açısından oldukça önemlidir. Cilt bakımının en önemli adımlarından biri olan tonik, cildi derinlemesine temizlerken gözenek görünümünün de azalmasını sağlar. Cilt bakımında atlanmaması gereken tonik adımını evdeki malzemelerle kolay ve uygun fiyatlı olarak yapmak mümkün. İşte evde yapabileceğiniz kolay ve etkili tonik tarifleri.

Bu tonik tariflerini uygulamadan önce, içeriğindeki herhangi bir şeye alerjiniz olmağından ve toniğin iyice karıştığından emin olunuz. Mutlaka doktorunuza danışmayı da ihmal etmeyiniz.

GÜL SUYU TONİĞİ

Sıcak ve soğuk havalar nedeniyle aniden kızaran, kabaran ve kurumaya meyilli bir cildiniz varsa, gül suyunu tek başına tonik olarak kullanabileceğiniz gibi, şu karışımı da uygulayabilirsiniz;

Malzemeler: Yarım su bardağı su + yarım su bardağı gül suyu + 8-10 damla gül yağı + tercihe göre 5 damla lavanta yağı da ekleyebilirsiniz.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu