Ev sahibinin kiracıya gönderdiği ihtarname mahkeme kararıyla ispatlanmadığı sürece geçersiz sayılacak!

Son zamanlarda fahiş kira artışları gündemdeyken, ev sahiplerinin kiracılarını çıkarmak için başvurduğu yöntemlerde gündemde. Ev sahiplerinin kiracıların çıkarmak için “Oğlum, kızım gelecek” denilerek kiracıya gönderilen ihtarnamelerin mahkeme kararıyla ispatlanmadığı sürece geçersiz olduğu belirtildi.

Ev sahipleri, yüzde 25 yerine daha yüksek kira hedefleyerek eski kiracılarını çıkarmanın yeni yolunu, noterden tahliye ihtarnamesi göndermede buldu. Kızım ya da oğlum gelecek denilerek gönderilen bu ihtarnamelere karşı emlakçılar ve hukukçulardan kiracılara uyarı geldi. Mahkeme kararı ile tahliye gerekçesi ispatlanmadığı sürece bu ihtarnamelerin geçersiz olduğunun altı çizildi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler... Doların sonu yakın