Estetik mi yaptırdı? 'İyilik' dizisinin Neslihan'ı Hatice Şendil yüzündeki değişimle dikkat çekti

FOX TV ekranlarının yeni dizisi 'İyilik'te İsmail Demirci ve Perihan Savaş ile başrolü paylaşan 38 yaşındaki oyuncu Hatice Şendil'in yüzündeki değişim sosyal medyada gündem oldu. 'İyilik' dizisinde Neslihan karakterine hayat veren Hatice Şendil son haliyle görenleri şaşırttı. Uzun zaman sonra televizyon ekranlarına geri dönen Hatice Şendil'in estetik operasyon yaptırdığı iddiası ortaya atıldı.

2015 yılında hayatını birleştirdiği Burak Sağyaşar ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Can adında bir oğlu olan güzel oyuncu son haliyle gündem oldu. Şimdilerde rol aldığı İyilik adlı dizide canlandırdığı Neslihan karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Hatice Şengil'in değişimi görenleri şaşırttı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!