Esra Ezmeci'ye takipçisinden ağızları açık bırakan itiraf: Eşim kız kardeşimle, 44 yaşındaki yengem beni, görümcemin kocasıyla..!

Dişi Haydar Dümen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Esra Ezmeci, sosyal medyayı çok iyi kullanarak her gün gündemden kalmayı başarıyor. Instagram üzerinden kendisine gelen soru ve itirafları yayınlayarak her gün gündeme gelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci yeni gelen ağızları açık bırak itirafları yayınladı. İşte yine okuyanları hayretler içinde bırakacak o itiraflar.

"Hocam lütfen görün. Eşim kız kardeşimle aldattı, gidecek yerim yok, çocuk var. Bedel nasıl ödetilir?"

Bu inanılmaz itirafa Esra Ezmeci şöyle yanıt verdi:

Bu sizin için çok zorlayıcı bir durum. Bence hem eşinizle hem kardeşinizle iletişimi kesin. Eşinizin sizi kaybettiğini düşünmesini sağlayın. Kendinizi çaresiz görmeyin, bunu karşı tarafa yansıtmayın, güçlü ve dik durun.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!