Esra Erol'da gergin anlar! Evden kaçan annesine nefret kustu ve üzerine yürüdü: Kaç tane insanla oldun belki de...

Esra Erol'da programında gergin anlar yaşandı. Yeliz Doğan, hasta eşini ve kızını ardında bırakarak 1 milyon TL ile ortadan kayboldu. Annesini aramak için programa katılan İrem öfkeden çılgına döndü. İrem, öfkeyle annesinin üzerine yürüdü. Kızının öfkeli haline aynı şekilde karşılık veren Yeliz, "Gel hadi gel" diyerek kızının üzerine yürüdü. İrem'in annesine söyledikleri ise şaşkınlık yarattı.

Esra Erol'da programına ortadan kaybolan annesi için başvuran İrem, annesinin yasak ilişki yaşadığını öne sürdü. Anne kız arasında başlayan tartışmada sesler yükseldi. Genç kız annesinin üzerine yürüyünce stüdyoda gergin anlar yaşandı. Annesine hesap soran İrem'den sonra babası da Yeliz Doğan'a tek bir şey sordu...

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!