Esra Erol programındaki olay Türkiye'yi ayağa kaldırdı: İki kardeşin eşi birbirine kaçtı

atv'nin gündüz kuşağına damga vuran Esra Erol'da programına çıkan Feramus ve Miyase isimli kardeşler, eşlerinin 3 yıldır yasak aşk yaşadığını ve birlikte kaçtıklarını söyleyerek isyan etti. Bir çocuğunun eniştesinden olduğunu söyleyen Feramus DNA testi istediğini belirtirken kardeşler, boşanmak istediklerini ve eşleriyle yüzleşmek için yardım istedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç bir olay yaşandı. Programa katılan Feramus ve Miyase isimli kardeşler, eşlerinin kaçtığını söyleyerek yaşadıklarını anlattı.

'BEN ASKERE GİDİNCE ENİŞTEMLE İLİŞKİSİ BAŞLAMIŞ'

9 yıl önce kaçarak evlendiği Tuğba Çelikbaş'ın kendisini 3 yıldır aldattığını söyleyen Feramus Çelikbaş, "3 tane çocuğumuz var. Eşimin yaşı küçük olduğu için 2 kez severek kaçtık. Evlendikten sonra çok mutluyduk çocuğumuz oldu. Ben askere gidince de eniştem Sami ile ilişki yaşamaya başlamış. Sami de benim amcamın oğlu oluyor" dedi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!