Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölüm full izlenmek için yayında. 4 Mayıs 2021’de ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 193. son bölümünde; Sancar, Mavi’den ve kızından ayrı geçirdiği zamanın acısını çıkarmaktadır. Hem Mavi’yi hem de Melek’i korumak için kalıcı bir çözüm aramaktadır.

Doğum vaktinin de kapıya dayanması bu inziva hayatını Mavi için gittikçe riskli bir hale getirmiştir. Sedat’ın eskisinden daha tehlikeli ve dengesiz tutumları Güven’in bile ondan kurtulmak istemesine sebebiyet verir.

4 Mayıs Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. yeni bölümü Youtube platformunda izleyenler ile buluştu.

Ne var ki Sedat elindeki bilgilerle bu kez Güven’i sıkıştırır. Mavi’ye ulaşmak için ne kadar ileri gidebileceğini kimse tahmin edememektedir. Elvan, aklının ve kalbinin Yahya’ya karşı ne hissettiği konusunda aynı yerde durduğunu düşündüğü bir zamanda yeni bir Dudu sınavıyla karşılaşır. Bu sınavdan geçip geçemeyeceklerini ise Yahya’nın atacağı adımlar belirleyecektir.

Sancar ve Mavi’nin tüm işleri yoluna koyabileceklerini düşündükleri bir anda Sedat’ın beklenmedik hamlesiyle her şey tepetaklak olur. Mavi ve Melek’in hayatı tehlikeye girerken Sancar, onları kurtarabilmek için zamana karşı girdiği bu yarışı kazanabilecek mi?

EDHO 193. BÖLÜM İZLE

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle