Eski sevgilisi tarafından aracı kundaklanan kadın: Ölmek istemiyorum

Mahkeme, bilirkişi raporunda 70 bin TL olarak belirlenen araçtaki zararın iki sanık tarafından eşit şekilde karşılanmasına karar vererek, A.H.Y ile O.T.’yi tahliye etti.

Kararın ardından F. Y., eski sevgilisi hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. İddiaya göre A.H.Y., uzaklaştırma kararının 1 gün sonra F. Y.’nin çalıştığı işyerine gelerek, çalışma arkadaşlarına ‘Beni arasın’ deyip ayrıldı. Durumu öğrenen F. Y., korkuya kapılıp iş çıkışında polis merkezine gelerek şikayette bulundu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan F.Y., A.H.Y ile 2014 yılında çalıştığı işyerinde tanıştığını ve ilk başta duygusal bir birliktelik yaşadıklarını söyledi. F.Y., A.H.Y.’nin saplantılı bir kişilikte olduğu gerekçesiyle ayrılma kararı aldığını ancak tehditler yüzünden barışmak zorunda kaldığını söyledi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...