Eski hakemden inanılmaz itiraf: "Mehmet Büyükekşi 'sana güvenmiyorum' deyip hakemliğimi bitirdi! Hakem atamalarına bu kadar karışan bir başkan görmedim: Çoğu hakeme mobbing yapıyor"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemden düşmüyor. Kulüpler Birliği toplantısında birçok kulübün istifasını istediği Mehmet Büyükekşi hakkında son açıklama eski hakem Ali Palabıyık'tan geldi. Hakemliği bırakan Ali Palabıyık, Büyükekşi'nin hakemlere mobbing yaptığını söyledi ve çok ağır ifadeler kullandı.

ALİ PALABIYIK'TAN MEHMET BÜYÜKEKŞİ'YE ÇOK AĞIR SÖZLER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemden düşmüyor. Kulüplerin sık sık istifaya çağırdığı Mehmet Büyükekşi, son Kulüpler Birliği toplantısında da birçok kulüp tarafından istifaya davet edilmişti. Büyükekşi hakkında son açıklama eski hakem Ali Palabıyık'tan geldi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...