Eşini araba jantıyla dövdükten sonra öldürmüştü: Annesinin açıklaması tüyler ürpertti

Rize’de eşi Özlem Dursun'u darp ederek öldüren Ramazan Dursun'un annesi Melek Dursun, oğlunun gelinini bir çok kez dövdüğü sırada araya girdiğini ve bir çok kez kendisinin de oğlu tarafından darp edildiğini dile getirdi.

Rize’de eşi Özlem Dursun'u darp ederek öldüren Ramazan Dursun'un annesi Melek Dursun, oğlunun gelinini bir çok kez dövdüğü sırada araya girdiğini ve bir çok kez kendisinin de oğlu tarafından darp edildiğini dile getirerek "Benim öyle bir oğlum yok, gebersin orada" dedi.
Geçtiğimiz hafta eşi Özlem Dursun'u darp ederek vahşice öldüren Ramazan Dursun'un annesi 67 yaşındaki Melek Dursun’un, oğlunun problemli biri olduğunu, sık sık kendisiyle de sorun yaşadığını ifade etti. Katil Ramazan Dursun'un geçmişte de ağabeyi ile kavga etmesi sonucunda kocasının yaşadığı korku nedeniyle aort damarının çatladığını bu nedeniyle de eşinin hayatını kaybettiğini kaydeden anne Melek Dursun, bu günlerde gelinini döverek öldüren oğlunun yaptıklarını anlatırken göz yaşlarını tutamadı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!