"Eşim kardeşimin karısıyla 6 saat birlikte oldu!"

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına konuk olan Mualla Hanım, eşi Hüseyin ve kardeşinin karısı Pınar'ı birlikte kaçtığını ifade etti. "Böyle bir rezillik olabilir mi?" diyerek isyan eden kadın, "Eşim bir kere kardeşimin karısını alıp tek odalı köy evine götürdü ve 6 saat birlikte oldular. Şimdi de birlikte yaşıyorlar bir de utanmadan el ele kol kola geziyorlar" ifadelerini kullandı.

"KADINLARIN SESİ OLMALIYIZ"

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yine sıra dışı bir konu işlenmeye başlandı. Canlı yayına katılan bir kadın, eşi ve öz kardeşinin karısı tarafından mağdur edildiğini anlatarak "Kadınların sesi olmayız" diyerek isyan etti.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü