Eşi vefat eden kadınlara ayda 1000 TL yardım parası veriliyor! İşte Batman dul maaşı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Batman'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor. Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım projeleri çerçevesinde, son resmi nikahlı eşini kaybeden kadınlara 1000 TL ödeme yapıyor. İşte Batman Aile Bakanlığı dul maaşı başvurusu! Detaylar haberimizde...

Sosyal yardım programları kapsamında çeşitli nedenlerden dolayı çalışamayan ve maddi sorun yaşayan ailelere yardım veriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son resmi nikahlı eşini kaybetmiş olan kadınlara her ay düzenli 1000 TL ödeme yapılıyor. 

BATMAN DUL MAAŞI KAPSAMI

Hanede sosyal güvencesi olan birey bulunmayan, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ve son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlara yöneliktir.

Son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlar ve,

Son resmi nikahlı eşini kaybetmiş  3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan kadınlar nakit yardımından yararlanabilir

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DUL MAAŞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dul maaşı almak isteyen vatandaşlar, bireysel E-Devlet sistemi üzerinden "yardım programları" sekmesi aracılığıyla ilgili yardım için başvuru yapabilirler. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgileri şu şekildedir: 

Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber