Esenyurt'taki tekel vahşetinde ifadeler ortaya çıktı! Tetiği çeken bakın nasıl saklanmış... Dikkat çeken peynir-ekmek detayı!

Esenyurt'ta tekel bayisinde iki kişinin vahşice öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edilirken ifadeleri de ortaya çıktı. Sanıklardan Tarık Özer ve oğlu Azat Özer'in, Büyükçekmece'de kendisine ait villa inşaatında saklanırken, peynir ekmek almak için dışarı çıktıklarında yakalandıkları belirlendi. Tarık Özer'in tanınmamak için saçlarını kestiği tespit edilirken ifadesinde "Benden 1 milyon 350 bin liralık demir aldılar yarı parasını ödemediler" dediği öğrenildi.

Esenyurt'taki tekel saldırısından sonra şüpheliler adliyeye sevk edilirken, soruşturmayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Polisin sıkı takibi altında bulunan Tarık Özer ve oğlu Azat Özer'in olay sonrası kendilerine ait Büyükçekmece'de inşaat halindeki villada saklandıkları belirlendi.

Galatasaray'a Michy Batshuayi'den şok yanıt Yargı camiası vahim bir skandalla çalkalanıyor! HSK devreye girdi! Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk golcü! Acun Ilıcalı'dan ilk bomba O illerde rüzgar, sağanak ve gökgürültülü sağanak bekleniyor... BİM'e ucuza elektrikli bisiklet geliyor! İşte Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı! Bonservisi belli oldu