Esenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tevfik Göksu projelerini paylaştı: "Türkiye'de ilk defa bir ilçe yüzde 100 güvenli hale geliyor"

Esenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tevfik Göksu, Esenler için projelerini #YaparımBilirsin sloganıyla proje tanıtım toplantısında vatandaşlarla paylaştı. İşte Tevfik Göksu'nun Esenler için vaatleri...

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Kentsel dönüşümü Türkiye'de en başarılı şekilde uygulayan belediyelerden bir tanesiyiz. Şu ana kadar Esenler'de tam 60 bin konut dönüştürdük. Yeterli mi? Hayır. Devam edeceğiz. Ve iddiamız şudur; Esenler'de bir tane bile riskli yapı kalmayıncaya kadar kentsel dönüşüme devam edeceğiz.

6 Şubat'ta o acıyı birlikte yaşadık. Esenler'de de benzeri manzaralar olsun istemiyoruz. Aması fakatı niçini yok bu işi 'dönüştüreceğiz'.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı