"İsmail Kartal aynı Kemal Kılıçdaroğlu gibi! Kazanmamak için her şeyi yaptı. Dzeko da sana yürü lan oradan diye hareket çekiyorsa, Dzeko haklı İsmail. Galatasaray'a bakıyorsun, top oynamıyor. Trabzonspor'a babam da 5 atardı"

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Samsunspor ile yenişemezken, Galatasaray ise Trabzonspor'da 5-1'le kazandı. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu iki takımın son durumunu değerlendirdi. Erman Toroğlu, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ı yerden yere vurdu ve CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzetti.

ERMAN TOROĞLU: İSMAİL KARTAL AYNI KEMAL KILIÇDAROĞLU!

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsatı tepti. Galatasaray ise zorlu Trabzonspor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle ayrıldı ve zirvede puanlar eşitlendi. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, bu iki takımın son durumunu değerlendirdi. Erman Toroğlu, İsmail Kartal'ı CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzetti.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!