“Fatih Terim ağzıyla kuş tutsa bu işten kendisini sıyıramaz! Değer miydi bu işlere girmeye? Bütün verdiğin emekleri bir çırpıda sildin. Bu duruma düşmesini istemezdim, yazık etti kendine…”

Galatasaray ve Milli Takım’ın eski efsane teknik direktörü Fatih Terim, Seçil Erzan adlı eski bankacısının dolandırıcılık tuzağında ‘yem’ olarak kullanıldığı davayla gündeme gelmişti. Eski hakem Erman Toroğlu, Fatih Terim’e seslenerek ağır ifadeler kullandı. Erman Toroğlu, eski arkadaşı olarak seslendiği efsane hocaya, “Kendine yazık ettin” dedi.

“FATİH TERİM AĞZIYLA KUŞ TUTSA KENDİSİNİ KURTARAMAZ”

Eski hakem olan ünlü yorumcu Erman Toroğlu, SkySpor YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda Fatih Terim’e veryansın etti. Erman Toroğlu, Fatih Terim’in adının karıştığı dolandırıcılık fonuyla ilgili konuştu.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri