“Erden Timur’u Galatasaray camiasının abileri istemiyor! Ağzıyla kuş tutsa olmaz bu saatten sonra. Bundan sonra dikiş tutturamaz! Sen bunu yapamıyorsan otoriten yok demektir”

Galatasaray'da Sivasspor sonrası düzenlenen basın toplantısında Erden Timur'un yanında başkan ve ikinci başkanın katılması tartışmalara sebep olmuştu. Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Erden Timur'un camia içinde istenmeyen adam olduğunu söyledi. Erman Toroğlu, camia içindeki büyüklerin, Timur'u istemediğini söyledi.

ERMAN TOROĞLU: ERDEN TİMUR BU SAATTEN SONRA DİKİŞ TUTMAZ

Galatasaray'ın Sivasspor deplasmanında yaşadığı tartışmalı hakem kararları sonrası Erden Timur'un basın toplantısı düzenleyeceği açıklanmıştı. Ancak daha sonra toplantıya Başkan Dursun Özbek ve İkinci Başkan Metin Öztürk de dahil oldu. Bu olay sonrası birçok iddia ortaya atılırken, ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu da konuya dahil oldu.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları