Canlı yayında çıldırdı: "Arda Kardeşler'in de Hüseyin Göçek'in de hakemliğini bitiririm! Türk futbolundan defolun artık ya. Fenerbahçe zarar görecek bu işten"

Ünlü spor yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı sonrası Arda Kardeşler ve Hüseyin Göçek için açtı ağzını yumdu gözünü. Erman Toroğlu, iki ismin de hakemliğinin bitirilmesi gerektiğini söyledi.

ERMAN TOROĞLU HAKEMLERİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Süper Lig’in 13. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti. Maç sonrası A Spor’da yorum yapan Erman Toroğlu, mücadelenin hakemi Arda Kardeşler ve VAR’da görev alan Hüseyin Göçek’i yerden yere vurdu. Toroğlu, Samet Akaydin’in eline çarpan topa penaltı vermeyen iki ismin hakemliğinin bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...