“Bu oyuncuya Fenerbahçe'de nasıl tahammül ediyorlar anlamak mümkün değil! Bir el bombası da savunmada var! Fred’i attıran isim de oydu: Küfür etmese hakem niye atsın?”

Fenerbahçe’nin Kayserispor deplasmanında 4-3 kazandığı maça Fred’in kırmızı kartı damga vururken, eski hakem Erman Toroğlu ilginç yorumlarda bulundu. Erman Toroğlu, Fred’in kırmızı kartının yanı sıra Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz hakkında ağır konuştu.

“FENERBAHÇE BUNA NASIL TAHAMMÜL EDİYOR? FRED KÜFÜR ETMEYE NİYE ATILSIN?”

Süper Lig’in 17. hafta maçında Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında zor da olsa 4-3 kazandı ve derbiye lider gitmeyi başardı. Sabah gazetesi yazarı eski hakem Erman Toroğlu, maç sonu ilginç bir yazı kaleme aldı. Erman Toroğlu, Fred’in kırmızı kartını değerlendirdi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!