Ali Koç’u mahkemeye verdiren gizli ismi yayında açıkladı! "Fenerbahçe maçına atanan her hakem artık şaibelidir! Verilecek kararları yakından takip edeceğim”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu arasındaki polemik giderek alevleniyor. Erman Toroğlu, Ali Koç’u mahkemeye verdiren asıl ismi açıklarken, MHK’nin Fenerbahçe’ye karşı atayacağı hakemlerin şaibeli olacağını söyledi.

ERMAN TOROĞLU ŞOK ALİ KOÇ GERÇEĞİNİ AÇIKLADI!

Türk futbolu günlerdir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu arasındaki gerilimi yakından takip ediyor. Son olarak MHK Başkanı İbanoğlu’nun Ali Koç’u mahkemeye vermesi bardağı taşırdı. SkySpor YouTube kanalında konuşan Erman Toroğlu, arka planda yaşananları anlatırken, Fenerbahçe maçına atanan hakemlerin de verilecek kararların da artık şaibeli olacağını söyledi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri