“Alexander Djiku’nun arkadan darbesi var, pozisyon penaltı! Hatta sarı kart da görmesi lazımdı! Galatasaray bu saatten sonra bu şampiyonluğu vermez…”

Ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe’nin 2-2’lik eşitlikle 2 puan bıraktığı Sivasspor maçını değerlendirdi. Erman Toroğlu, son dakikadaki penaltı pozisyonunda hakem kararının doğru olduğunu söyledi.

ERMAN TOROĞLU: “PENALTI KARARI YÜZDE YÜZ DOĞRU!”

Süper Lig’in 33. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı ve hayati bir puan kaybı yaşadı. Bu sonuçla lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde son 5 haftaya gelirken, son dakikada verilen penaltı gündem oldu. Hakem yorumcusu Erman Toroğlu, pozisyonu değerlendirdi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı