Ergin Ataman bir ilki başarmak istiyor! Bir kez daha EuroLeauge şampiyonluğu rekoru getirecek

36. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe Beko'yu 71-62 mağlup ederek üst üste 3'üncü kez kupayı müzesine götüren Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, 2022-2023 Sezonu Medya Buluşması'nda basın mensupları ile bir araya geldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki buluşmada açıklamalarda bulunan deneyimli başantrenör, "Yeni bir sezona başlıyoruz. Tabii ki hedeflerimiz büyük, rakiplerimiz her kulvarda güçlü. Bu sezon gerek Türkiye Ligi'nde gerek ise EuroLeague'de çok büyük bir mücadele olacağını düşünüyorum. Biz de takımda geçtiğimiz yıllara oranla bir değişime gittik sezon başında. Yeni 5 tane oyuncumuz var. Onları takımda hazırlık döneminde iyi monte ettiğimizi düşünüyorum. Pazar günü Galatasaray ile lig sezonunu açacağız. Önümüzdeki cuma günü de Kızılyıldız ile EuroLeague sezonunu açacağız. Yoğun bir maraton bizi bekliyor. Hedeflerimiz aynı, bundan sonrasına adım adım bakacağız" dedi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları