Erden Timur'un tur atlama hediyesi hayırlı olsun: Kopenhag maçı sonrası Galatasaray transfer için masaya oturacak! Fenerbahçe’ye transfer çalımı atmak için son 90 dakika…

Erden Timur taraftarı havalara uçuracak... Galatasaray salı günü Kopenhag’ı yenerse Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna adını yazdıracak ve UEFA’dan ekstra 12 milyon euro daha kasasına koyacak. Cimbom bu zaferi elde ederse yönetici Erden Timur, Salih Özcan’ın menajeriyle masaya oturacak. Bu transfer için Fenerbahçe de uzun süredir uğraş veriyor.

ERDEN TİMUR'UN TUR ATLAMA HEDİYESİ HAYIRLI OLSUN!

Galatasaray yaz transfer sezonunda transfer ettiği Tanguy Ndombele ve Kerem Demirbay’dan istediği verimi bir türlü alamadı. Sarı kırmızılı takım devre arasında orta sahaya takviye yapmayı planlıyor. Bunun gerçekleşmesi için ise tek bir 90 dakika kaldı. Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, tur bileti gelirse taraftarı havalara uçuracak hamleyi yapacak.

Tükenmişlik sendromu nedir? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!