Erden Timur çıldırdı, durmaya niyeti yok! Tarihin en çok gelir elde edilen devre arası transfer dönemine kafayı taktı: Bir yıldız daha veda etmeye hazırlanıyor! Yönetimin beklentisi 10 milyon euro…

Galatasaray’da transferden sorumlu olan Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, oyuncu satışında çıtayı bir hayli yükseltti. Sacha Boey ve Cedric Bakambu satışlarıyla bonuslar hariç 35 milyon euro elde eden Cimbom’da Erden Timur’un durmaya niyeti yok. Galatasaray’ın bir satış daha gerçekleştirmesi ve bu isimden 10 milyon euro elde etmesi bekleniyor.

GALATASARAY’DA ERDEN TİMUR FIRTINASI! DURMAYA NİYETİ YOK…

Galatasaray’da devre arası transfer döneminde herkes gelecek oyunculara kitlenmişken bir anda ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Transferden sorumlu olan Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un yürüttüğü operasyonda Cimbom tarihi bir gelir elde etti.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?