Enkazdan çıkarıldı, ilk isteği Müge Anlı çorbası oldu! Müge Anlı'dan anında yanıt geldi

Hatay'daki depremin ardından devam eden arama kurtarma çalışmalarında bir mucize daha yaşandı. Enkaz altında kalan Necati isimli vatandaş yaralı olarak kurtarıldı. Saatler süren çalışmaların arından kurtarılan Necati Bey, "Orada 3 şey canım istedi. Müge Anlı'nın çorbası, elma ve portakal." dedi. Müge Anlı da Necati Bey'in bu isteğine kayıtsız kalmadı.

Hatay'da, Necati isimli vatandaşın enkaz altından gelen sesini duyan ekipler yıkılan binada çalışma başlattı. Yaralı vatandaş saatler süren çalışmanın ardından kurtarıldı. Yararlı olarak kurtarılan Necati Bey'in ilk sözleri ise "Orada 3 şey canım istedi. Müge Anlı'nın çorbası, elma ve portakal. Beynime geçecek artık Müge Anlı'nın çorbası" oldu.

Ambulanstaki çalışanlar "Geldi Müge Anlı geldi" deyince Necati Bey de "Gelmez mi Müge Anlı gelmez mi... İnsan kızı insan Müge Anlı. Anası onu Kadir gecesi doğurmuş" diye konuştu.

''AYAĞA KALKAR KALKMAZ KARŞILIKLI ÇORBA İÇELİM''

Müge Anlı'dan o vatandaşa cevap geldi. Necati Bey'in o anlarda çekilen görüntülerini Instagram hesabından paylaşan Anlı ise ''Değerli Necati ağabeyim, 28 aş evimiz deprem bölgesinde çorba ikram ediyor. Ama eğer arzu edersen ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul'da misafir edelim, karşılıklı çorba içelim. Rabbim yardımcın olsun'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı
Sonraki Haber