Engin Polat'ın eşi Dilan Polat'a aldığı sınır tanımaz doğum günü hediyeleri hayrete düşürdü

İş adamı Engin Polat ile evli olan sosyal medya fenomeni ve güzellik uzmanı Dilan Polat yeni yaşını kutladı. Doğum gününde eşi Dilan Polat'ı hediye yağmuruna tuttu. Eşi için birbirinden farklı sürprizler yapan Engin Polat, eşine Jeep alıp içini güllerle doldurdu ve eşinin adını taşıyan bir mücevher mağazası açtı. Dilan Polat'ın ihtişamlı doğum günü sosyal medyada gündem oldu.

32. yaşını kutlayan ünlü fenomen Dilan Polat'a eşi Engin Polat'ın yaptığı pahalı sürprizler görenlerin ağzını açıkta bıraktı. Dilan Polat'a eşinin aldığı herkesi kıskandıracak hediyeler kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Dilan Polat’ın lüks doğum günü partisi dışında eşinden aldığı pahalı hediyeler Twitter'da gündem oldu. 

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...