Ender ile Yıldız'ın Tahtı Sallanıyor! Yasak Elma'ya Bomba Bir Transfer! İşte O İsim

Ekranların sansasyonel yapımlarından biri olan Yasak Elma, yeni sezon öncesinde Baraj dizisinden muhteşem bir transfer gerçekleştirdi. 5. sezon öncesinde gerçekleşen bu transfer büyük ses getirirken kadroda oldukça iddialı bir hale gelmiş oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi birçok oyuncusunu kaybetmesinin ardından kadrosunu daha da güçlendirmek adına girişimlerine başladı. Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı dizide Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, sezon finali öncesinde yapımdan ayrılmış ve sevenlerini oldukça üzmüştü.

Cavadzade sonrasında Yasak Elma’dan ayrılan isimler arasında Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç da yer alınca hayranlarda hafif bir iç burkulması yaşandı. Son gelen bilgiler ışığında kadronun zayıflaması yapım ekibini harekete geçirmiş ve ilk transfer Biran Damla Yılmaz olarak gerçekleşmişti.

Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veren güzel oyuncu Damla Yılmaz böylece Yasak Elma’nın yeni ünlülerinden birisi haline geldi. Ancak gelen son haberlerde Baraj dizisinden bir isim daha Yasak Elma kadrosuna dahil oldu.

Aşk Mantın İntikam dizisini çeken yönetmen Murat Öztürk’ün Yasak Elma’ya geri dönmeyeceği artık kesinleşirken Baraj dizisinde büyük ses getiren Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmen koltuğuna oturacağı da kesinleşti.

Son dönemde büyük entrikaların döndüğü Baraj dizisinin konusunun Yasak Elma’ya az da olsa benzemesi şimdiden yeni sezonunun ne kadar hareketli geçeceği konusunda da bir işaret olarak gerçekleşti. Bu yüzden Yasak Elma hayranları yeni sezonu büyük bir heyecanla beklemekte.

Meteorolojiden Ankara için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden İstanbul için yağmur uyarısı! Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber