En tehlikeli TikTok akımlarından! Doktorlar uyardı: Kalp hastalığı, KOAH ve felç yapabilir

Sosyal medya platformlarından TikTok'ta yeni bir akım başladı. Kullanıcıların, uyurken burunlarından nefes almak için dudaklarını bant ile yapıştırıp o anları sosyal medyadan paylaşarak başlattıkları yeni akım doktorları ayağa kaldırdı. Uzmanlar, uyurken ağzı bantlamanın kalp hastalığı, KOAH ve felç gibi ciddi sorunlara neden olabileceğini söylüyor.

Sağlık koçu Cory Rodriguez, geçtiğimiz yıl TikTok'ta yayınladığı video ile geceleri uyurken ağzını bantladığını bu sayede uyurken burnundan nefes aldığını söylemişti. Rodriguez, söz konusu uygulamanın kendisine horlamada azalma, daha iyi ağız hijyeni ve ağız kuruluğunda azalma gibi faydalar sağladığını iddia etti ve bu video 5.7 milyondan fazla kez izlendi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...