En iyi babaların burçları... Hangi burçtan en iyi baba olur? İşte süper babaların burçları!

En iyi babaların burçları sonunda belirlendi. Tarzları farklı olsa da aslında her babanın isteği tektir: O da çocuklarının iyi olmasıdır. Ancak karakterlerimizi etkileyen burçlar tabi ki ebeveyn olunca da hayatımızı etkileyebiliyor. Peki hangi burçtan en iyi baba olur?

Ebeveynlerin çocuk yetiştirirken kendi karakteristik özellikleri ön plana çıkıyor. Tüm becerilerini ve özelliklerini çocuk yetiştirmeye adayan babalar gününde sonunda ben iyi bir baba mıyım sorusuna yanıt arıyor. Peki hayatlarımızı etkileyen burç özelliklerimiz babalık davranışlarımızı ne kadar etkiliyor? En iyi babaların burçları nelerdir?

ASLAN BURCU BABASI!

Sert ve inatçı bir mizacı olan Aslanlar, can sıkıcı olabilirler. Ancak çocukların oyun oynama isteklerini geri çevirmez, saatlerce oynayabilir ve çocuksuluğa geri dönmenin keyfini de çıkarabilirler. İnatçı özelliğinden dolayı çocuklarına karşı esnek değildir, onları disipline etmeyi sever.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!