En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı resimli Cuma mesajları!

En güzel resimli Cuma mesajları! Müminlerin bayramı olarak kabul edilen cuma gününde vatandaşlar cuma namazını eda etmek için cami ve mescitlere akın ediyor. İslam alemi için haftanın en özel günü olarak bilinen Cuma günü, ibadetler edilir, dualar okunur. Sevdiklerinin Cuma gününü kutlamak isteyenler resimli Cuma mesajlarını araştırmaya devam etmektedir. İşte, En güzel resimli Cuma mesajları! En anlamlı resimli Cuma mesajları! Detaylar haberimizde...

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar..

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?