"En düşük memur maaşı 31 bin 797 TL olacak!" Memur ve memur emekli maaşlarına kaç TL zam gelecek?

Toplu sözleşme görüşmeleri kapsamında memur maaşı artışı için inisiyatif Hakem Heyeti'ne geçti. Son kararını 31 Ağustos'ta açıklaması beklenen heyet, hafta sonu içerisinde iki kez toplandı. Görüşmeler devam ederken, önümüzdeki 2024-2025 döneminde memur maaşlarına yönelik yapılacak zammın miktarı da giderek netlik kazanmaya başladı. Peki, memur ve memur emekli maaşları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren maaş zammıyla ilgili gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun vereceği kararda olacak. Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, zam oranını görüşmek için ikinci kez toplandı. Kurul, zam oranlarına ilişkin kararını en geç 31 Ağustos Perşembe gününe kadar verecek.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!