En doğal haliyle objektif karşısına geçti: Aslıhan Gürbüz makyajsız haliyle büyüledi

Son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Ceylan Ongun karakteriyle ekranlarda boy gösteren 39 yaşındaki oyuncu Aslıhan Gürbüz makyajsız halini Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Sıfır makyaj haliyle objektif karşısına geçen Aslıhan Gürbüz doğal güzelliğiyle görenleri büyüledi. Saçlarındaki beyazlar dikkat çeken Aslıhan Gürbüz paylaşımına ''Saçınızın telinden ayak parmağınıza kadar sevin kendinizi, huyunuzdan suyunuza kadar kabul edin benliğinizi. '' notunu düştü.

Büyük Buluşma, Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, İşler Güçler, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bodrum Masalı, Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Aslıhan Gürbüz 690 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir dizi fotoğraf karesini yayınladı. Makyajsız haliyle objektif karşısına geçen Gürbüz'ün saçlarındaki beyazlar dikkat çekti. Ünlü oyuncunun doğal haline takipçilerinden övgüler yağdı. Aslıhan Gürbüz, paylaşımına düştüğü uzun notta ''Saçlarımda ki akları çok seviyorum, senelerce işim gereği o kadar çok boyadım ki onları, beyazlarım ve siyahlarımı bir boyda görebilmek benim için nasıl kıymetli anlatamam.'' ifadelerini kullandı.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi