Emekliye ek zam düzenlemesi! AK Parti Grup Başkanı Güler müjdeyi verdi

TUİK'in açıkladığı aralık ayı enflasyon verisiyle birlikte emeklilerin 6 aylık maaş zammı 37,57 oldu. Bu rakam birçok emeklinin beklentisi karşılanmadı ve ek zam beklentisi ortaya çıktı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekliye ek zam ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Peki 2024'te emekliler ek zam alacak mı? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Emekliye ek zam yapılacak mı? Sorusunun yanıtı, en düşük emekli maaşlarının oldukça düşük seviyede kalmasının ardından sorgulanıyor. Enflasyon nedeniyle, kira artışları ve gıda fiyatlarına gelen zamların ardından emeklilerin zam beklentisi sürüyor. Yapılacak yeni Kabine toplantısı ve Meclis'in açılmasıyla birlikte emekliye ek zam gündeme gelecek. Peki, emekliye ek zam ne zaman, zam yapılacak mı? En düşük SSK-Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak?

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!