Emekliye 20 bin TL promosyon: Bankalar promosyon kampanyalarını açıkladı! İşte en yüksek promosyon veren bankalar

EYT düzenlemesinin meclise gelmesiyle birlikte bankalar da promosyon kampanyalarında vites arttırdı. Hem özel bankalar hem de kamu bankaları özel promosyon kampanyalarına gitti. Öyle ki bazı özel bankalar promosyon ücretlerini 20 bin TL'ye kadar çıkardı. İşte en yüksek promosyon ücreti veren bankalar...

Milyonlarca kişi 2022 yılında emekli promosyon kampanyalarından yararlanmak için araştırmalara başlarken yeni yılla beraber süreç devam ediyor. Maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma sözü verilmesiyle beraber herkes nakit promosyonlardan yararlanabilir. Yeni yılda artan maaşlarla beraber promosyon ödemelerinde de yükseliş oldu. EYT sistemi dahil edilerek 2 milyon 500 bin kişi emekli olmaya hazırlanırken bankalar kesenin ağzını açtı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!