Emeklilerin ek zammı hesaplara yatıyor! Peki kim ne kadar fark alacak?

Emeklilere yapılan ek zammın ne zaman hesaplara yatacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Emekli maaşlarına yapılan yüzde 5'lik ek zamla birlikte emekli maaşlarına yüzde 42,6 oranında zam yapılmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli maaşlarına yapılan yüzde 11,68 oranındaki refah payı ve ek zam artışıyla birlikte emeklilerin alacağı zam oranı yüzde 49,25 oldu. Zam farklarını SGK emeklileri yarın sabahtan itibaren, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak.

Emekli maaşında zam oranı maddeleri kabul edildi.

TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri devam eden İşsizlik Sigortası ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde emeklileri ilgilendiren maddeler kabul edildi.

En düşük emekli maaşı 10 bin TL olurken maaş zammı yüzde 49.25 olarak güncellendi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri