Emekli maaşlarına temmuz zammı! En düşük emekli maaşı için 3 formül masada! Zamlı emekli maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarının ardından zamlı emekli maaşları ile ilgili araştırmalar hızlandı. Işıkhan, emekli maaşlarına ara zam olup olmayacağına yanıt verdi. Emekli maaşları temmuzda yeniden değerlendirilecek ve en düşük emekli aylığıyla ilgili 3 formül öne çıktı. Peki zamlı emekli maaşları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Ocak ayında emekliye zam oranı SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere yüzde 49,25 olarak belirlendi. Bu dönemde en düşük emekli aylığı da 7.500 TL'den 10 bin TL'ye yükseldi. Milyonlarca emekli, ara zam olup olmayacağını beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret ve emeklilere ara zammın gündemde olmadığını ifade etti.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!