Emanet dizisi yayından kaldırıldı mı? 15 Mart Emanet 136. bölüm bu hafta neden yok?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet’te koronavirüs paniği yaşanıyor. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun oynadığı Emanet dizisinin çekimlerine ara verildiği ve dizinin yayınlarının durdurulduğu haberi yakından takip ediliyor.

Hafta içi her gün akşam saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve en çok diziler arasında yer alan Emanet setinde yaşanan koronavirüs şoku herkesi paniğe sürükledi. Dizinin çekimlerine bir süre ara verilirken 15 Mart Pazartesi akşamında Emanet 136. bölümün yayınlanmayacağı ve Kanal 7 yayın akşından çıkarıldığı iddia edildi.

Emanet Bu Hafta Neden Yok?

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın oynadığı Emanet dizisi her bölümü ile büyük merak uyandırıyor. Son yaşanan gelişmeler akabinde dizi setinde görülen koronavirüs vakası Emanet dizisinin çekimlerini de etkilemiş oldu. Bu hafta sette yaşanan koronavirüs vakaları yüzünden 15 Mart Pazartesi günü yayınlanması beklenen Emanet 136. bölüm Kanal 7 ekranlarında olmayacak.

Emanet dizisinin çekimlerinin yeniden ne zaman başlayacağına dair de henüz net bir açıklama gelmedi.

Emanet Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yaman’ın kurmuş olduğu mutlu evlilik oyununun içerisinde iyice köşeye sıkışan Seher kendisine yeni bir çıkar yol aramaya girmiştir. Ancak bu sanıldığı kadar da kolay olmayacaktır. Seher ile Yaman bu çelişkili hayat içerisinde kalplerinde kendilerine bambaşka bir emanet büyütmeye başlayacaklardır.

Kızıl Goncalar'dan bomba fragman! Meryem, Naim'i boşuyor Rade Krunic Fenerbahçe'deki kötü günlerinin sebebini açıkladı Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor
Sonraki Haber