Ekmek Teknesi'nin Ölü'sü bambaşka biri oldu! Oyuncu Mehmet Usta'yı yıllar çok değiştirdi

48 yaşındaki tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Usta son haliyle görenleri şaşırttı. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen, atv'nin sevilen dizisi Ekmek Teknesi'nde 'Ölü' karakteri ile gönüllerde taht kurtan Mehmet Usta'nın yıllar içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu. İşte Mehmet Usta''nın şimdiki hali...

Yönetmenliğini Osman Sınav; Sadullah Şentürk; Gürsel Ateş; Metin Günay'ın yaptığı, senaristliğini Raci Şaşmaz; Mehmet Turgut; Hasan Kaçan; Elif Aktuğ; Bahadır Özdener; Ömer Lütfi Mete'nin üstlendiği ve başrollerinde Hasan Kaçan, Savaş Dinçel, Esin Civangil, Peker Açıkalın, Kadir Çöpdemir, Ekin Türkmen, Ahmet Yenilmez, Melike Güner, Eray Demirkol, Suna Pekuysal gibi isimlerin paylaştığı bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren dizisi Ekmek Teknesi dizisi hala günümüzde büyük bir ilgi görüyor.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!