Ehliyet almak isteyenler dikkat! Büyük zam için tarih verildi

Ehliyet maliyetleri artırılıyor. Yeniden değerleme oranlarının belli olmasıyla yapılacak zam belli oldu! Bunun yanı sıra sürücü kurslarına da zam geliyor! Gelecek zam ile birlikte ehliyet almanın maliyeti 20 bin TL'yi aşacak? Peki ehliyet ücretlerine zam ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Vergi Usul Kanunu Tebliği, dün Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile yeniden değerleme oranının 2023 yılı için yüzde 58,46 olarak belirlendiği kaydedildi. Böylelikle gelecek yıl vergi, pasaport, harç ve cezalara gelecek zam da belli oldu. Bu kapsamda, gelecek yıl pasaport ücretlerine yüzde 58,46 oranında zam yapılacak.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!