Eğitimde yeni düzenleme! Öğrenciler derslerden hangi seviyede olduğunu kendi seçebilecek!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı seminerde 2022-2023 eğitim öğretim yılına ilişkin yapılan düzenlemeler hakkında konuştu. Eğitim sisteminin daha güçlü hale getirileceğini belirtti. Ayrıca "öğrenci derslerden hangi seviyede olduğunu kendi seçecek ve öğretmenler bunu takip edebilecek" sözlerini kullandı.

5'incisi düzenlenen Tarih, Kültür ve Medeniyet Bilinci Semineri, Pendik'te gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, ilkokul ve ortaokul yöneticilerinin katıldığı seminerde, tanıtım filminin ardından Türkiye'deki eğitim sistemine ilişkin güncel ve ileriye dönük çalışmalar değerlendirildi. Programda konuşan Bakan Özer, "Yeni geliştirdiğimiz sistemde, sistem bitti içeriğinin zenginleştirilmesini bekliyoruz. Öğrenci derslerden hangi seviyede olduğunu kendi seçecek ve öğretmenler bunu takip edebilecek" dedi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den