Eda Taşpınar kimdir?

90 yaşındaki anneannesiyle beraber yoga yapan Eda Taşpınar, sosyal medyada gündem oldu. Eda Taşpınar kimdir? Eda Taşpınar sevgilisi kim?

Sosyal medyada Instagram adresini aktif olarak kullanan Eda Taşpınar, 90 yaşındaki anneannesiyle beraber yoga yapınca yine gündem oldu. Anneannesinin yaşına rağmen yaptığı esnek hareketler de Eda Taşpınar’ın takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eda Taşpınar, çocukluğunu Moda Deniz Kulübü’nde geçirdi. 11 yaşında ailesiyle birlikte Miami'ye yerleşen sosyetik güzel, Boca Raton'da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye geri geldi ve ardından da Robert Koleji'nde eğitimine devam etti.

London College of Fashion'da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra'da Central School of St.Martins'de de moda eğitimi gördü ve İstanbul’a geri döndü. Annesi İsveç asıllı Suzan Yontun, Türkiye'nin ilk heykelcisi, aynı zamanda Atatürk'ün heykeltraşı Kenan Yontun'da Taşpınar'ın dedesidir.

Başarılı güzel, 2003 yılından başlayarak sekiz yıl iş adamı Nurettin Hasman ile birlikte oldu ancak 2011 yılında ayrıldılar. 2012 yılında sevgilisi, sörfçü Bora Kozanoğlu ile birlikte Alaçatı'da B House Boutique Hotel isimli bir oteli işletti. 2013 senesinde de avukat Can Verdi ile beraberlik yaşamaya başlamıştı.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber