Ece Erken'den duygu dolu paylaşım... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evine aldığı ilk hediye bakın neymiş

Cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle zor günler geçiren sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Erken, Çeşme'deki evine Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk hediyesi olan limon ağacını paylaştı.

27 Ocak gecesi Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında silahlı saldırıya uğrayan 42 yaşındaki Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetmişti. 42 yaşındaki iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun geçtiğimiz yıl Haziran ayında sürpriz bir nikahla evlendiği Ece Erken zor günler geçiriyor...

Sosyal medya hesabından kaybettiği eşiyle ilgili sık sık paylaşımlarda bulunan Ece Erken son paylaşımıyla gündem oldu. Eşine olan özlemini her fırsatta dile getiren Erken, Çeşme'deki evini ilk aldığında eşinin hediye ettiği limon ağacını sosyal medyadan paylaştı.



''EVİME İLK HEDİYENDİ''


Ece Erken'e Şafak Mamutyazıcıoğlu'nun hediye ettiği limon ağacı büyüdü. Çokça limon veren ağacın fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Erken, altına düştüğü notla duygulandırdı. Erken paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Çeşme'deki evime ilk hediyendi. Maşallah her sene daha coşkulu veriyor yediveren... En görünen, en güzel yerde limon ağacımız.''


Ece Erken, Çeşme'deki deniz manzaralı villasını 2 milyon TL'ye almıştı.

Silivri'de işçi servisi kaza yaptı! 1'i ağır 6 kişi yaralı İlk destek DEM'den! CHP de provokasyona alet oldu... Çılgın Sayısal Loto sonuçları 29 Nisan 2024!
Sonraki Haber